fbpx
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Omakotitalon huopakattoremontti

Huopakate 

Hiljainen, kevyt ja kestävä. Nämä kolme ominaisuutta ovat nostaneet huopakaton yhdeksi Suomen suosituimmaksi katemateriaaliksi. Huopa on materiaalina helposti käsiteltävä ja siksi se soveltuu loistavasti paitsi näyttäville ja monimuotoisille katoille, myös loiviin pulpettikattoihin ja jyrkkiin harjakattoihin. Toisin sanoen, Suomessa ei ole kattoa, jolle huopa ei sopisi. Vesitiiviinä materiaalina se suojaa rakenteet sateilta, pakkasilta, lumelta ja jäältä.

Palahuopakatto vai kattohuopa?

Koska jokainen talo ja katto on ainutlaatuinen, myös huopakatteita on erilaisia. Yleisin ja tunnetuin on perinteinen palahuopakatto. Nimensä mukaisesti paloista asennettava katemateriaali on nopea asentaa ja se soveltuu erinomaisesti näyttäville, polveileville ja monimuotoisille katoille, joissa on kattoikkunoita ja yksityiskohtia. Palahuopa ei kuitenkaan sovellu tasaisille katoille. Bitumikermi eli kattohuopa taas sopii erinomaisesti yksinkertaisimmille kattomuodoille, joista muodostuu yksinkertaisen tyylikäs katto.

Voit valita lukuisista erilaisista väri-, kuvio- sekä muotovaihtoehdoista mieleisesi. Katto viimeistelee talosi ulkonäön ja huopakatolla voitkin luoda katollesi minkälaisen tunnelman haluat.

Valitsit katollesi kumman tahansa huopakatevaihtoehdoista, et tule pettymään. Materiaalin joustava monikerroksinen rakenne sekä vesitiivis pinta lisäävät asumismukavuutta pitämällä kosteuden ulkona ja vaimentamalla tehokkaasti talon ulkopuolelta tulevia ääniä.

Sinä päätät ja me toteutamme.

Oikein ja säännöllisesti huollettuna huopakatto kestää hyvänä useita kymmeniä vuosia, laskennallisesti sen käyttöikä on jopa 20–40 vuotta. Voikin sanoa, että katto kestää isältä pojalle. Kun katto vihdoin tulee tiensä päähän, se on helppo vaihtaa uuteen katteeseen huopakattoremontin yhteydessä.

Materiaalin asentaminen vaatii ammattitaitoa, jotta saumoista tulee vesitiiviit eikä huopa vaurioidu asennuksessa. Tästä syystä huopakattoremontti kannattaa aina antaa ammattilaisille. Me tunnistamme materiaalin erityispiirteet ja osaamme valita niille oikeanlaiset käsittelyaineet, työkalut ja tiivistysmassat. Huolehdimme myös aina työmaan läpiviennistä, turvallisuudesta ja siisteydestä.

Saat meiltä huopakattoremontin avaimet käteen -palveluna. Remontin yhteydessä asennamme katolle tarvittaessa kattotuotteita, kuten vesikourut, aurinkopaneelit, kattosillat, lumiesteet tai tikkaat. Voimme parantaa myös yläpohjan tuuletusta tai eristystä.

Tilaa meiltä maksuton kattokartoitus ja tarkastetaan huopakattosi kunto ja tila. Tämä ei sido sinua mihinkään.

Huopakaton säännöllinen huolto kannattaa

Kun kattoa huolletaan säännöllisesti, remontin tarve huomataan ajoissa eikä katolle ehdi syntyä suurempia ongelmia, kuten vesivahinkoa tai lahovaurioita.

Ajoissa toteutettu huopakattoremontti myös säästää rahaa, sillä mahdolliset katon ongelmat selätetään ajoissa, sekä siksi, että uusi tiivis huopakatto parantaa talon energiatehokkuutta. Nykyisillä energian hinnoilla, pienikin syntyvä energiansäästö on jo sellaisenaan hyvä syy vaihtaa vanha katto uuteen. Huopakattoremontin yhteydessä asennettu uusi katto myös antaa talolle uuden tyylikkään ilmeen ja nostaa sen jälleenmyyntiarvoa.

Taloyhtiön huopakattoremontti

Taloyhtiön huopakattoremontti on olennainen askel rakennuksen ylläpidossa. Uuden katon asentaminen parantaa rakenteen kestävyyttä ja energiatehokkuutta. Kartoituskäynnin aikana ammattilaiset tarkastavat katon kunnon huolellisesti. Tarvittaessa vaurioituneet osat remontoidaan. Tämä investointi suojaa rakennusta sään aiheuttamilta vaurioilta ja pidentää sen käyttöikää. Taloyhtiö ja asukkaat hyötyvät remontissa paremmasta asumisviihtyvyydestä ja taloudellisesta turvallisuudesta, kun katon kunto on huollettu.

Taloyhtiön huopakattoremontti

Taloyhtiön huopakattoremontti on olennainen askel rakennuksen ylläpidossa. Uuden katon asentaminen parantaa rakenteen kestävyyttä ja energiatehokkuutta. Kartoituskäynnin aikana ammattilaiset tarkastavat katon kunnon huolellisesti. Tarvittaessa vaurioituneet osat remontoidaan. Tämä investointi suojaa rakennusta sään aiheuttamilta vaurioilta ja pidentää sen käyttöikää. Taloyhtiö ja asukkaat hyötyvät remontissa paremmasta asumisviihtyvyydestä ja taloudellisesta turvallisuudesta, kun katon kunto on huollettu.

Testattuja, luotettavia ja markkinoiden parhaita materiaaleja

Kun tilaat meiltä huopakattoremontin tiedät, että saat rahoillesi vastinetta. Käytämme vain markkinoiden parhaiden valmistajien materiaaleja. Kaikki materiaalit ovat testattuja ja korkealuokkaisia SBS-modifioituja bitumituotteita.

Kattoammattilaisemme tuntevat katot, huopakatteen ja sen lukuisat eri mahdollisuudet. Uusi katemateriaali asennetaan katollesi sillä samalla tarkkuudella ja ammattitaidolla, millä asentaisimme sen oman talon katolle.

Huopakattomateriaalit ovat joustavia ja taipuisia, mikä tekee niistä sopivia monenlaisiin erikoisiin kattorakenteisiin ja muotoihin, erityisesti palahuopakattona. Huopakatto sopii myös kaikenlaisille katoille kaltevuudesta riippumatta.

Palahuopakatto on kestävä kattolaattakate näyttäville ja monimuotoisille katoille. Se soveltuu niin uudis- kuin korjausrakentamiseen katoille, joiden kaltevuus on 1:5 tai jyrkempi.

Kaikkea, mitä huopakatto tarvitsee

Me KattoCenterillä tunnemme huopakattojen tarpeet ja käytämme vain laadukkaita ja kestäviä huopakattomateriaaleja, jotka suojaavat kotiasi sääolosuhteilta ja antavat tyylikkään ilmeen.

Huopakaton huolto

Tarjoamme huoltosopimusta asiakkaillemme kattoremontin yhteydessä, koska se on paras tapa varmistaa katon toimivuus ja turvallisuus vuosiksi eteenpäin. Voit myös tilata huoltosopimuksen, vaikka et olisi KattoCenterin nykyinen asiakas. Jotta voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla, teemme katollesi perusteellisen  kuntoarvioinnin huoltosopimuksen solmimisen yhteydessä.

Kattoturvatuotteet ja rännit huopakatolle

Sadevesijärjestelmän tehtävänä on ohjata sade- ja sulamisvedet hallitusti pois katolta. Meiltä saat saumatonta sadevesikourua suoraan autosta mittojen mukaan tehtynä, sekä kaikki tarvittavat kattoturvatuotteet tarvikkeena tai asennettuna.

Ota lämpö talteen

Energiakatto on Suomen KattoCenterin kehittämä, täysin ainutlaatuinen konsepti, jolla jokaisen kodin katot on mahdollista eristää vastaamaan nykyajan vaatimuksia. Sen teho perustuu yhteistyössä johtavien eristevalmistajien kanssa suunniteltuihin monikerroseristysratkaisuihin yhdistettynä KattoCenterin tuulettuvaan kattorakenteeseen.

 

Kattoremontti

Suomen KattoCenter - kattoremontin asiantuntija

Suomen KattoCenter on erikoistunut pientalojen ja taloyhtiöiden kattoremontteihin, kattojen korjauksiin ja huoltoihin.

Meiltä saat markkinoiden parhaat palvelut katon koko elinkaaren ajan. Avaimet käteen -kattoremonttien lisäksi teemme kattojen huoltoja ja -pinnoituksia, asennamme kattoturvatuotteet ja rännit sekä poistamme kattoa vahingoittavan sammaleen. Kun haluat hyödyntää aurinkovoimaa sähköntuotannossa, asennamme katollesi oman aurinkovoimalan. Palveluvalikoimamme on suunniteltu niin, että saat maksimaalisen hyödyn katostasi, ja oikealla hoidolla sen käyttöikä pitenee jopa kymmeniä vuosia.