fbpx
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Tiilikaton pinnoitus ja aurinkopaneelit samalla kertaa

Katolle asennettavat aurinkopaneelit ovat kannattavan investoinnin lisäksi myös ekoteko ja sijoitus omavaraisuuteen. Ennen paneelien asennusta on kuitenkin syytä huolehtia, että katto on kunnossa. Aurinkopaneelit voidaan tarvittaessa irrottaa myöhemmin ja ottaa alas kattoremonttia tai katon pinnoitusta varten, mutta tämä saattaa vahingoittaa paneeleja ja vaikuttaa niille annettavaan takuuseen.

Jopa 20 vuotta käyttöikää katolle

Tiilikaton pinnoituksella voidaan varmistaa tiilikaton helppohoitoisuus ja kaunis ulkonäkö vuosiksi eteenpäin. Katon pinnoitus pidentää sen elinkaarta tuntuvasti ja on hyvä vaihtoehto kattoremontille, mikäli katon alusrakenteet ovat kunnossa.

Markkinoiden paras pinnoite

Käytämme BMI Ormax Pro -kattopinnoitetta. Se on sama aine, joilla BMI Ormax -kattotiilet pinnoitetaan Pennalan tehtaalla Orimattilassa. Se on ainut kattopinnoite, joka täyttää valmistajan korkeat laatustandardit. Hengittävä pinnoite hylkii tehokkaasti vettä, likaa ja kasvustoa. Käyttämällä BMI Ormax Pro -kattopinnoitetta, Ormaxin kattotiilien takuu pysyy voimassa. Suomen KattoCenter on BMI:n valtuuttama pinnoittaja.

Lue lisää tiilikattojen pinnoituksesta. 

Laadukkaat aurinkopaneelit

Käytämme ainoastaan maailman parhaaseen Tier 1 -luokkaan hyväksyttyjen aurinkopaneelien valmistajien tuotteita. Valmistajat ovat myöntäneet paneeleille 25 tai jopa 30 vuoden tuottotakuun. Tuotteet on testattu Suomen oloihin sopiviksi

Kolme syytä tilata pinnoitus ja paneelit samalla kertaa

1. Säästä jopa 15 %

Tilaa tilinkaton pinnoitus ja aurinkopaneelit samalla kertaa ja säästä jopa 15 % hinnasta.

2. Takuut samalta tekijältä

Suomen KattoCenter antaa työtakuun pinnoitukselle ja paneelien asennukselle*.

3. Kattoremonttien ammattilainen

Aurinkopaneelien sijoittaminen katolle ja niiden kiinnitys tulee suunnitella huolellisesti, jotta varmistetaan katon kantavuus, kiinnityksen kestävyys, vesitiiveys, vedenohjaus sekä lumi- ja tuulikuormat. Tästä syystä on tärkeää, että asentaja tuntee ja tietää katon rakenteita myöten.

Katon pinnoitus

Haluatko lisätietoja kattojen pinnoituksesta ja paneeleista?

Täytä lomake ja kattoasiantuntijamme on yhteydessä.

Pyydä tarjous kattoremontista

Miten valita oikea katto?

Katon kaltevuus vaikuttaa kattomateriaalin ja -profiilin valintaan.