fbpx
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Kattoremontti tiilikattoon

Kattoremontti

Tiilikaton remontointi

Tiili (betoni) on varsinkin katoille luonnollinen, kestävä ja helppokäyttöinen materiaali. Kattotiilet ovat erittäin mittatarkkoja, ja meiltä löytyy jokaiseen taloon sopiva tiilikaton värivaihtoehto laajasta valikoimasta. On yleistä ajatella, että vesikatoksi, eli katon ylimmäksi osaksi ei voida valita tiiltä, koska se on liian raskas. Tämä ei suinkaan useinkaan pidä paikkaansa, sillä suurimpaan osaan taloista voidaan asentaa tiilikatto.

Suomen KattoCenter remontoi ja huoltaa tiilikatot

Suomalaisen ilmaston haasteista selviämiseen tarvitaan parasta saatavilla olevaa kattotiiltä. Siksi käytämmekin vaativat säätestit läpäisseen Ormaxin kattotiiliä. Ormaxin kattotiilit kestävät hyvinä myös Suomen muuttuvissa ilmasto-oloissa vuodesta toiseen.

Tiilikaton asennustyölle myönnämme viiden vuoden takuun, ja rakenteellisissa muutoksissa jopa kymmenen vuoden takuun. Lisäksi Ormaxin kattotiilille myönnetään jopa 30 vuoden takuu.

Kaikkea, mitä tiilikatto tarvitsee

Me KattoCenterillä tunnemme tiilikattojen käytännöt sekä tarpeet ja käytämme vain laadukkaita ja kestäviä tiilikattomateriaaleja, jotka suojaavat kotiasi sääolosuhteilta ja antavat tyylikkään ilmeen.

Tiilikaton pinnoitus

Tiilikaton pinnoituksella voidaan varmistaa tiilikaton helppohoitoisuus ja kaunis ulkonäkö vuosiksi eteenpäin. Katon pinnoitus pidentää sen elinkaarta tuntuvasti ja on hyvä vaihtoehto täydelle kattoremontille, mikäli katon alusrakenteet ovat kunnossa.

Kattoturvatuotteet ja rännit tiilikatolle

Sadevesijärjestelmän tehtävänä on ohjata sade- ja sulamisvedet hallitusti pois katolta. Meiltä saat saumatonta ränniprofiilia suoraan autosta halutuilla mitoilla tehtynä, sekä kaikki tarvittavat kattoturvatuotteet tarvikkeina tai valmiiksi asennettuna.

Energiakatto

Energiakatto on Suomen KattoCenterin kehittämä, täysin ainutlaatuinen konsepti, jolla jokaisen kodin katot on mahdollista eristää vastaamaan nykyajan vaatimuksia. Sen teho perustuu yhteistyössä johtavien eristevalmistajien kanssa suunniteltuihin monikerroseristysratkaisuihin yhdistettynä KattoCenterin tuulettuvaan kattorakenteeseen.

Tilaa maksuton tarjouspyyntö!

Suomen KattoCenter on erikoistunut pientalojen ja taloyhtiöiden kattoremontteihin, kattojen korjauksiin ja huoltoihin. 

Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Tarkastuksen yhteydessä asiantuntijamme arvioivat kattosi kunnon ja laativat sen perusteella sinulle kiinteähintaisen tarjouksen. Näin olet jo askeleen lähempänä vaivatonta ja luotettavaa kattoremonttia.

Paljonko maksaa tiilikaton remontointi?

Tiilikaton remontoinnin hintaan vaikuttavat monenlaiset erilaiset tekijät, joista voit lukea lisää täältä.

Ilmainen kattotarkastus antaa kattoremontille tarkan hinnan. Saat tarkan tiedon kattoremontin hinnasta tilaamalla meiltä ilmaisen kattotarkastuksen. Tarkastuksen yhteydessä asiantuntijamme arvioivat kattosi kunnon ja laativat sen perusteella sinulle kiinteähintaisen tarjouksen ja kattoremontin aikatauluehdotuksen.

Tässä esimerkki tiilikattotyöstä ja sen hinnoittelusta vuodelta 2023:

Mansardikatto

Katon koko: 123 neliötä
Vanha materiaali: Tiili
Uusi materiaali: Ormax Protector + -tiilikatto
Rakenne: Suomen Kattocenterin konseptin mukainen tuulettuva kattorakenne, lisäksi tukilaudoitus päreen päälle.
Lapepintojen oikaisu: Kyllä, ensimmäisen pystyjuoksun alta.
Aluskate: Diffuusioavoin
Uudet otsalaudat: 3 kierrosta, vanhat 2 kiertoa purettiin ja vaihdettiin uusiin sekä lisättiin 1 uusi kierros.

Muuta:

  • Uudet sadevesijärjestelmät
  • Piipun pellitys
  • Kattoturvatuotteet
  • Työ toteutettu telineiltä

Huom! Kattoremontin työnosuudesta on mahdollista tehdä jopa 4500 euron kotitalousvähennys.

Kattoremontin hinta: 21 000 euroa sis alv

Tiilikattojen valikoima

Savikattotiilet

Savikattotiili on puhdas luonnontuote, joka vain kaunistuu iän myötä. Toisiinsa lukkiutuvat savikattotiilet ovat helppoja asentaa. Vastaavasti lukittumaton savikattotiili, esim. tiilimalli Vittinge, antaa klassisen ja elävän vaikutelman tiilikatollesi.

Tiilikaton pinnoitus - vaihtoehtosi kattoremontille

Maalaamme, eli toisin sanoen pinnoitamme kerrostalo-, rivitalo-, omakotitalo- sekä teollisuuskiinteistöjen tiilikatot. Teemme jopa satoja kohteita vuodessa, joten meillä on vahva kokemus ja ammattitaito tiilikaton pinnoitukseen.

Pinnoittamalla tiilikaton saat helposti lisää käyttövuosia katolle. Tiilikaton pinnoituksella voidaan varmistaa tiilikaton helppohoitoisuus ja kaunis ulkonäkö vuosiksi eteenpäin. Katon pinnoitus pidentää sen elinkaarta tuntuvasti ja on hyvä vaihtoehto kattoremontille, mikäli katon alusrakenteet ovat kunnossa.

KattoCenter käyttää markkinoiden parasta tiilikattopinnoitetta

BMI Ormax Pro -kattopinnoite on sama pinnoite, joilla uudet BMI Ormax -kattotiilet pinnoitetaan Pennalan tehtaalla Orimattilassa. Ormax Pro on hengittävä pinnoite, joka hylkii tehokkaasti vettä, likaa ja kasvustoa, kuten sammalta. Samalla pinnoitteen korkealuokkaiset pigmentit ja hartsiosat antavat katolle kauniin ja pitkäikäisen värisävyn sekä uutta vastaavan ulkonäön. Pinnoitteen elastisuus takaa sen erinomaisen tarttuvuuden tiilikatteeseen. Pinnoite kestää UV-säteilyä, kulumista sekä erilaisia lämpötilavaihteluja.

Tilaa maksuton tarjouspyyntö!

Suomen KattoCenter on erikoistunut pientalojen ja taloyhtiöiden kattoremontteihin, kattojen korjauksiin ja huoltoihin. 

Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Tarkastuksen yhteydessä asiantuntijamme arvioivat kattosi kunnon ja laativat sen perusteella sinulle kiinteähintaisen tarjouksen. Näin olet jo askeleen lähempänä vaivatonta ja luotettavaa kattoremonttia.

Sammaleen ja lian poisto tiilikatolta

Tiilikattojen suurin ongelma on sammaloituminen, joka ajan myötä tekee tiilikatteeseen halkeamia ja jopa reikiä. Sammaloituminen kerää kosteutta ja saattaa aiheuttaa katon pinnan kulumista, jolloin tiilen kestävyys heikkenee. Lisäksi sammal voi tukkia viemärijärjestelmän ja aiheuttaa veden kerääntymistä tiilikatolle, mikä puolestaan voi ajallaan johtaa vuotoihin ja muihin vaurioihin.

Tiilikaton sammaleen poisto on tärkeä osa katon kunnossapitoa ja sen pitkäikäisyyden varmistamista. Kattoja pitäisi huoltaa säännöllisesti. Mikäli kattosi on päässyt huonoon kuntoon, se mahdollisesti voidaan kunnostaa, jolloin kattoa ei tarvitse kokonaisuudessaan remontoida tai vaihtaa uuteen. Olemme täällä auttamassa sinua poistamaan sammaleen tehokkaasti ja turvallisesti tiilikatoltasi. 

Asiantunteva tiimimme suorittaa poistotyön huolellisesti ja samalla varmistaa, että kattosi pysyy puhtaana ja hyväkuntoisena. Huolellisesti ja hellävaraisesti toteutettu sammaleenpoisto ei kuluta kattoa eikä aiheuta siihen vaurioita.

Pyydä tarjous kattoremontista

Miten valita oikea katto?

Katon kaltevuus vaikuttaa kattomateriaalin ja -profiilin valintaan.