fbpx
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Kattoremontti

Tuhansien kattoremonttien kokemuksella
Kattoremontti

Kattoremontti ammattitaidolla

Yli 15 000 onnistuneen kattoremontin kokemuksella ammattitaitoiset kattoasentajamme hoitavat urakan suunnitellusti ja sovitulla hinnalla. Jokainen kohde, olipa se pieni tai suuri, toteutetaan pieteetillä ja turvallisesti tuulettuvana rakenteena. 

Haluamme tarjota sinulle vaivattoman ja laadukkaan ratkaisun kattoremontille, olipa kyseessä sitten omakotitalo, rivitalo, kerrostalo, mökki tai mikä tahansa muu kiinteistö.  Kattoremonttisi aikana hoidamme kaiken suunnittelusta toteutukseen, mukaan lukien tarkastukset, vauriokorjaukset, materiaalivalinnat ja asennukset. Kattopakettiin kuuluu kattomateriaalien (huopa, tiili tai peltikate) lisäksi kaikki tarvittavat oheistuotteet vesikouruista kattoturvatuotteisiin – paikalleen asennettuna tietenkin. 

Milloin on oikea aika kattoremontille?

Katon vaihtamisen tarve voi riippua monista tekijöistä, ja on suositeltavaa tehdä säännöllisiä tarkastuksia pitääksesi kattosi kunnossa. Tässä on joitakin merkkejä, jotka voivat viitata siihen, että katon kunnon tarkistaminen ja mahdollinen vaihtaminen voi olla tarpeen:

Vuodot ja vesivahingot: 

Jos huomaat katon vuotavan tai havaitset vesivahinkoja sisätiloissa, se voi olla merkki siitä, että katto on vaurioitunut ja vaatii huomiota. Vuodot voivat aiheuttaa laajoja vahinkoja rakenteille ja sisätiloille.

Katon ikä:

Kattomateriaalista ja sijainnista riippuen katto on suunniteltu kestämään tietyn ajan. Esimerkiksi pelti- tai huopakattojen tyypillinen elinikä voi olla noin 20–30 vuotta, kun taas tiilikatot voivat kestää kauemmin. Jos kattosi on lähestymässä tai ylittänyt suositellun käyttöiän, harkitse sen vaihtamista.

Homeen tai sammaleen kasvu: 

Homeen tai sammaleen kasvu voi olla merkki kosteudesta tai heikentyneestä kattopinnoitteesta. Mikäli huomaat katossasi sammaleen kasvua, on suotavaa kartoittaa katon kunto.

Tilaa maksuton tarjouspyyntö!

Suomen KattoCenter on erikoistunut pientalojen ja taloyhtiöiden kattoremontteihin, kattojen korjauksiin ja huoltoihin. 

Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Tarkastuksen yhteydessä asiantuntijamme arvioivat kattosi kunnon ja laativat sen perusteella sinulle kiinteähintaisen tarjouksen. Näin olet jo askeleen lähempänä vaivatonta ja luotettavaa kattoremonttia.

Kattoremontin hinta

Tarjoamme kilpailukykyisen hinnan laadukkaalle kattoremontille. Meille tärkeintä on tarjota asiakkaillemme edullisia ratkaisuja, joissa ei tingitä laadusta. Ota yhteyttä saadaksesi henkilökohtaisen tarjouksen ja aloita matkasi kohti uutta kattoa tänään.

Kattoremontin kotitalousvähennys

Kattoremontista voi saada kotitalousvähennyksen. Kotitalousvähennyksellä saadaan ensisijaisesti kuitattua työkustannuksia kattoremonteissa / remonteissa yleensäkin. Työn osuus kattoremonteissa on yleensä 60% kokonaisurakkahinnasta.

Mistä tiedän millainen katto minulle sopii?

Katon kaltevuus vaikuttaa kattomateriaalin ja -profiilin valintaan. Oikeaa materiaalia valittaessa kannattaa miettiä, minkälaisen katon haluaa: kestävän, huolettoman, perinteisen vai nykyaikaisen.

Kattoremontti

Täydellinen kattoremontti avaimet käteen -palvelulla

Tarjoamme avaimet käteen -palvelun, mikä tekee kattoremontista vaivatonta ja kustannustehokasta. Esimerkiksi KattoCenterin täyden palvelun kattoremontti sisältää kaiken kattomateriaaleista (huopa, tiili tai teräskate) vesikouruihin ja kattoturvatuotteisiin saakka. 

Hyvin suunniteltu ja toteutettu kattoremontti ei näy asukkaille juuri mitenkään eikä vaikuta asumisviihtyisyyteen, eli toisin sanoen kattoremontin aikana voit asua tai olla miltei normaalisti kiinteistössä. Ja lisäksi hintaan sisältyy tietenkin kaikki, alkaen vanhan katon purkamisesta aina loppusiivoukseen asti.

Milloin on oikea aika kattoremontille?

Kattopakettiin kuuluu kattomateriaalien (huopa-, tiili- tai peltikate) lisäksi kaikki tarvittavat oheistuotteet kuten vesikourut tai kattoturvatuotteet – paikalleen asennettuna tietenkin.

Peltikatto

Peltikate on luonteva ratkaisu suomalaisen omakoti- ja rivitalon katolle. Nopean ja helpon asennettavuutensa vuoksi se on ollut vuosikymmeniä jokamiehen valinta. Yhä harvemmat asentavat enää kattonsa itse, vaan luottavat kattoasentajien ammattitaitoon. Se ei suinkaan ole vähentänyt peltikaton suosiota. Päinvastoin: peltikatteen markkinaosuus on kasvanut uusien, tämän päivän trendeihin kehitettyjen tuotteiden myötä.

Huopakatto

Kevyt ja hiljainen huopakatto toimii niin arvokatoilla, hirsihuviloissa kuin omakotitaloissakin. Se on toimiva valinta myös loiville katoille, joita kutsuttiin aiemmin usein tasakatoiksi. Huopakatteet ovat kehittyneet huimasti vuosikymmenten kuluessa. Nykyaikainen huopakatto saattaa asianmukaisesti asennettuna ja säännöllisesti huollettuna kestää jopa 50 vuotta.

Tiilikatto

Pitkäikäinen, äänetön ja talon arvoa kohottava kattotiili on aina hyvä valinta talon uudeksi katteeksi. Tiilikatto on todella pitkäikäinen. Modernit betonikattotiilet kestävät hyvinä seuraavalle sukupolvelle. Suomalaisen ilmaston haasteista selviämiseen tarvitaan parasta saatavilla olevaa kattotiiltä. Siksi käytämmekin vaativat säätestit läpäisseen Ormaxin kattotiiliä. Ne kestävät hyvinä myös Suomen vaihtelevissa ilmasto-oloissa vuodesta toiseen.

Kattoremontti

Suomen KattoCenter - kattoremontin asiantuntija

Suomen KattoCenter on erikoistunut pientalojen ja taloyhtiöiden kattoremontteihin, kattojen korjauksiin ja huoltoihin.

Meiltä saat markkinoiden parhaat palvelut katon koko elinkaaren ajan. Avaimet käteen -kattoremonttien lisäksi teemme kattojen huoltoja ja -pinnoituksia, asennamme kattoturvatuotteet ja rännit sekä poistamme kattoa vahingoittavan sammaleen. Kun haluat hyödyntää aurinkovoimaa sähköntuotannossa, asennamme katollesi oman aurinkovoimalan. Palveluvalikoimamme on suunniteltu niin, että saat maksimaalisen hyödyn katostasi, ja oikealla hoidolla sen käyttöikä pitenee jopa kymmeniä vuosia.

Onnistunut kattoremontti - viisi vaihetta KattoCenterin tapaan

Maksuton kartoituskäynti katon kunnosta

Teemme perusteellisen tarkastuksen ja kartoitamme mahdolliset vauriot ja ongelmakohdat. Teemme yhdessä asiakkaan kanssa korjaussuunnitelman.

2. Kirjallinen kiinteähintainen pitävä tarjous kattoremontista

Katon kaltevuus vaikuttaa myös katon pintamateriaalin valintaan sekä tarvittaviin kattorakenteisiin. Oikein laskettu kaltevuus vähentää katon painoa ja minimoi kantavien rakenteiden tarpeen.

3. Kattotyöt aloitetaan purkutöistä

Vanhat kate ja muut varusteet puretaan, ja samalla tarkistetaan kattorakenteiden kunto. Huolehdimme suojauksesta asianmukaisesti sään mukaan. Jos vanhassa kattorakenteessa ilmenee ennalta arvaamattomia yllätyksiä, keskustellaan niistä aina ajoissa asiakkaan kanssa.

4. Uusi kattosi valmistuu

Teemme remontin alusta loppuun yhtäjaksoisesti. Kattoremontti valmistuu ennalta sovitun sisällön mukaisesti sovituilla kattotarvikkeilla, pellityksistä sadevesijärjestelmiin.

Remontin valmistuttua tehdään asiakkaan kanssa työmaan loppukatselmus, jossa varmistetaan, että remontti on tehty juuri niin, kuin on sovittu

5. Kattoremontti on valmis

Kun uusi katto on valmis, hoidamme loppusiivouksen sekä purkujätteiden poiskuljetukset. Lopuksi asiakkaalle toimitetaan vielä kirjallinen takuutodistus. Voilá! Nauti uudistetun kattosi kauneudesta.

Kattoremontti omakotitaloille

Haluamme tarjota sinulle vaivattoman ja laadukkaan ratkaisun omakotitalosi kattoremontille. Jokainen kohde, olipa se pieni tai suuri, toteutetaan pieteetillä ja turvallisesti tuulettuvana rakenteena.

Kattoremontti taloyhtiöille

Tarkastamme, korjaamme, remontoimme ja huollamme taloyhtiöiden ja muiden kiinteistöjen katot lähes viidentoista vuoden ja tuhansien kattojen tuomalla kokemuksella. Katon kunto pitää tarkastaa joka vuosi. Teemme taloyhtiöille kuntokartoituksia sekä vuosittain tehtäviä vuosi- ja kattoturvatarkastuksia. Kysy lisää.

Kattoremontti mökille

Pidä mökkisi suojattuna sateelta ja auringolta ilman suurta sijoitusta. Ota yhteyttä saadaksesi tarjouksen ja anna mökillesi uusi katto, joka kestää vuosia. Ammattitaitoiset asentajamme hoitavat kaiken vanhan katon purkamisesta uuden asentamiseen.

UKK

Usein kysytyt kysymykset

Kun katto on yli 30-vuotta vanha, kannattaa sen kunto ainakin tarkistuttaa. Mikäli huomaat katossasi sammaleen kasvua, on silloin myös suotavaa kartoittaa katon kunto.

Jos huomaat katon vuotavan tai havaitset vesivahinkoja sisätiloissa, se voi olla merkki siitä, että katto on vaurioitunut ja vaatii välitöntä huomiota.

Tiilikaton kunnostamiseen liittyvät pienemmät korjaukset toteutetaan yleensä tuntitöinä, jolloin asiakkaalta veloitetaan työskentelyyn käytetty aika sekä materiaalit. Suuremmissa korjauksissa tarkan hinnan saat pyytämällä asiantuntijamme käymään.

Kyllä se joissain tapauksissa onnistuu. Toki jos kattosi on jo iäkkäämpi, kannattaa sen kunto tarkastuttaa ammattilaisen toimesta. Tällöin pääset jyvälle siitä, mitä katollesi oikeasti kannattaa tehdä.

Itse kattopellin osuus kattoremontin hinnasta on loppujen lopuksi aika pieni.

Koko remontin hinta koostuu kokonaissisällöstä. Myös katon muodot, korkeus sekä jyrkkyys vaikuttavat hintaan.

Huollettuna tiilikatto kestää helposti 50-vuotta ja jopa pidempään.

Kyllä, kattoremontin aikana voit asua kiinteistössä.

Kyllä, kattoremontin voi tehdä talvella. Kattoremontin voi tehdä vuodenajasta riippumatta.