fbpx
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Kartoitukset ja tarkastukset

Katon kunnon säännöllinen tarkastaminen muodostaa perustan koko kattohuollolle.

Kuntotarkastus

Katon kunnon säännöllinen tarkastaminen on tärkeää. Itse asiassa se muodostaa perustan koko kattohuollolle. Jos emme ole tietoisia katon kunnosta, sen asianmukainen huolto tai korjaus on hankalaa. Katon elinkaaren kannalta katto olisi parasta huoltaa ja tarkastaa kaksi kertaa vuodessa. Näin mahdolliset ongelmat havaitaan ajoissa ja vuotovahinkoja ei pääse syntymään. Laajempi kuntotarkastus tulisi teettää noin viiden vuoden välein.

Kuntotarkastuksen hinta alkaen

*Hinta määräytyy kohteen koon mukaan

550€

*

Tarkastus kattaa kaikki katon osa-alueet ja kertoo katon todellisen kunnon. Siinä tarkastetaan vesikatto, katteiden ja ruoteiden kunto, läpiviennit, räystäsrakenteet, ylösnostot, ja jopa yläpohjan kunto. Raportoimme havainnot yksityiskohtaisesti ja annamme selkeät toimenpidesuositukset. Tämä helpottaa taloyhtiön huolto- ja korjaussuunnitelman ylläpitämistä.

Tarkastuksen perusteella saatuihin tietoihin nojautuen tilaajalle toimitetaan sähköinen, kuvia ja tekstiä sisältävä Kuntotarkastusraportti, jossa on yksityiskohtaiset tiedot havaituista vaurioista, riskeistä, puutteista, virheistä ja korjaustarpeista. Raportin avulla taloyhtiön hallitus voi tehdä päätöksiä faktatietoon perustuen, ei arvailujen varassa. Raportista selviää myös, jos katto on saavuttanut elinkaarensa pään ja vaatii uusimista.

Kuntotarkastuksessa kattomateriaalin ja -rakenteiden kunto tarkistetaan niitä rikkomatta. Samalla varmistetaan lakisääteisten kattoturvatuotteiden sekä sadevesijärjestelmän kunto, riittävyys ja kiinnitykset.

Tarkastuksen yhteydessä voidaan myös arvioida, voiko talon energiatehokkuutta parantaa esimerkiksi yläpohjan lisälämmöneristyksen avulla.

Kuntotarkastus sisältää:

Katon vuosihuolto

Katon säännöllinen huolto auttaa tunnistamaan ja korjaamaan mahdolliset ongelmat ajoissa, mikä säästää kustannuksia ja pidentää katon elinikää. Tämän lisäksi katon säännöllisellä tarkastuksella varmistetaan kiinteistön suoja ja turvallisuus. Huoltokäynneillä tarkastetaan katon kunto ja huolehditaan sadevesikourujen sekä kattokaivojen puhdistamisesta. Huolto voi olla joko yksittäinen toimenpide tai taloyhtiö voi solmia säännöllisen huoltosopimuksen.

Tutustu KattoCenterin kätevään huoltosopimukseen

Kuntotarkastus

Pyydä kuntotarkastusta

Katso video
Katso video