fbpx
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Huopakatot

Jyrkkä katto

Loiva katto

Tuotteet

Palahuopakatot

Palahuopakatto on kestävä ja helposti asennettava kattolaattakate näyttäville ja monimuotoisille katoille. Se soveltuu niin uudis- kuin korjausrakentamiseen katoille, joiden kaltevuus on 1:5 tai jyrkempi.

Joustava monikerroksinen rakenne sekä liuskesirotepinta vaimentavat tehokkaasti ulko – puolelta tulevia ääniä. Valittavana on erilaisia väri-, kuvio- sekä muotovaihtoehtoja. Plano -palahuopakaton alle asennetaan aina aluskermi.

Tiivissaumakatot

Loiva harja- tai pulpettikatto edellyttää Suomen oloissa ehdottoman tiiviitä saumoja. Lujat liimapinnat kiinnittävät kermit toisiinsa vedenpitävästi. Joustavat tiivissaumakatteet taipuvat vaikeisiinkin mutkiin ja jiireihin ja myötäilevät murtumatta rakenteiden liikkeitä.

Kolmiorimakatot

Kolmiorimakatteen malli on saanut alkunsa ajalta jolloin materiaali- ja asennustekniikka eivät olleet yhtä kehittyneitä kuin tänä päivänä. Kuumabitumityöt olivat vaarallisia eikä käytössä ollut tarpeeksi pitäviä kylmäliimoja. Sen vuoksi bitumikermien saumat nostettiin rimojen avulla ylös, jolloin vesi valui rimojen välistä pois katolta eikä kerääntynyt saumakohtiin. Materiaalien kehittymisen myötä kolmiorimakatteesta on tullut entistäkin varmempi tapa tehdä taatusti kestävä katto.

Pyydä tarjous kattoremontista

Miten valita oikea katto?

Katon kaltevuus vaikuttaa kattomateriaalin ja -profiilin valintaan.