fbpx
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Yritys

Kaikkea mitä kattosi tarvitsee
Yritysesittely

TÄYDEN PALVELUN KATTOTALO – SUOMEN KATTOCENTER OY

Suomen KattoCenter on täyden palvelun kattotalo. Meiltä saat markkinoiden parhaat palvelut katon koko elinkaaren ajan. Avaimet käteen -kattoremonttien lisäksi teemme kattojen huoltoja ja -pinnoituksia, asennamme kattoturvatuotteet ja rännit sekä poistamme kattoa vahingoittavan sammaleen. Ja, kun haluat hyödyntää aurinkovoimaa sähköntuotannossa, asennamme katollesi oman aurinkovoimalan. Palveluvalikoimamme on suunniteltu niin, että saat maksimaalisen hyödyn katostasi ja oikealla hoidolla sen käyttöikä pitenee jopa kymmeniä vuosia.

Huolivapaa katto remontista huoltoihin

Olemme kattokumppanisi, kun etsit itsellesi huolivapaata kattoa ja markkinoiden monipuolisinta kattotaloa.  Hoidamme työt aina ammattitaidolla, pysymme aikataulussa ja teemme sen, minkä lupaamme. Hintatasomme on kilpailukykyinen, ja ennen kaikkea lopputulos – uusi katto, uusi pinnoite, sammaleesta vapaa katto tai aurinkovoimala – on aina laadukas.

Esimerkiksi KattoCenterin täyden palvelun kattoremontti sisältää kaiken kattomateriaaleista (huopa, tiili tai teräskate) vesikouruihin ja kattoturvatuotteisiin saakka. Ja hintaan sisältyy tietenkin kaikki: vanhan katon purkamisesta aina loppusiivoukseen asti.

Tiivis yhteistyö materiaalivalmistajien kanssa takaa automaattisesti parhaat tuotteet katollesi – mahdollisimman edulliseen hintaan. Ammattitaitoiset asentajamme tekevät laatutyötä takuulla. Pelti- ja tiilikatolle takuu on jopa 30 vuotta. Olemme myös toimialueemme ainoa valtuutettu BMI Ormax Pro -pinnoittaja.

Numerot puhuvat puolestaan

0 +
Vuotta kokemusta
0 +
Toteutunutta projektia
0 +
TYYTYVÄISTÄ ASIAKASTA
Yhteistyöyritykset

Yhteistyössä