fbpx
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Katon huoltosopimus

Tiesitkö, että yksi suurimmista vesikattovaurioiden syistä on vuotuisten huoltojen laiminlyöminen? Katto tarvitsee säännöllistä huolenpitoa koko sen elinkaaren ajan.

Säännölliset kattotarkastukset ja huoltotoimenpiteet varmistavat, että kattosi pysyy kunnossa, sen käyttöikä pitenee ja kattokustannukset pysyvät hallinnassa. Säännöllisten huoltojen laiminlyönti voi myös mitätöidä katolla käytettyjen materiaalien takuun. Kun pidät kiinteistöäsi hyvässä kunnossa säännöllisten tarkastusten ja huoltojen avulla, säilyy kiinteistön arvo korkeana.

Uusille ja vanhoille asiakkaille

Tarjoamme automaattisesti huoltosopimusta asiakkaillemme kattoremontin yhteydessä, koska se on paras tapa varmistaa katon toimivuus ja turvallisuus vuosiksi eteenpäin. Voit myös tilata huoltosopimuksen, vaikka et olisi KattoCenterin nykyinen asiakas. Jotta voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla, teemme katollesi perusteellisen  kuntoarvioinnin huoltosopimuksen solmimisen yhteydessä. 

Huoltosopimuksen hinta pientaloille alkaen

*Hinta määräytyy huoltokertojen ja kohteen koon mukaan.

299€/v

*

20 vuoden takuu kattoremontille

Tekemämme kattoremontin työtakuuta voit huoltosopimuksella jatkaa jopa 20 vuoteen asti. Takuu säilyy voimassa niin kauan kuin olet sopimusasiakkaamme

Nopeaa apua

Takaamme sopimusasiakkaille nopeat vuotokorjaukset, jotta mahdolliset ongelmat voidaan ratkaista ripeästi ennen suurempien vahinkojen tapahtumista.

Pienet korjaukset samalla kertaa

Huoltokäynnin yhteydessä havaitut pienemmät korjaus- ja muut kattotyöt voidaan hoitaa samalla huoltokerralla lisätöinä. Kaikista lisätöistä sovitaan aina tapauskohtaisesti. Suuremmista korjaustöistä tehdään aina erillinen tarjous. 

Taloyhtiön/ kiinteistön huoltosopimus sisältää:

Huoltosopimus

Tilaa huoltosopimus

Pyydä tarjous kattoremontista

Miten valita oikea katto?

Katon kaltevuus vaikuttaa kattomateriaalin ja -profiilin valintaan.