fbpx
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Kattoremontti peltikattoon

Kattoremontti

Kattoremontti Peltikattoon

Peltikatto on Suomen suosituin kattomateriaali, jonka etuna on huolettomuus ja pitkäkestoisuus. Peltikatto on luonteva ratkaisu esimerkiksi suomalaisen omakoti- ja rivitalon katolle. Yhä harvemmat asentavat enää kattonsa itse, vaan luottavat kattoasentajien ammattitaitoon. Se ei suinkaan ole vähentänyt peltikaton suosiota. Päinvastoin: peltikaton markkinaosuus on kasvanut uusien, tämän päivän trendeihin kehitettyjen tuotteiden myötä. 

Peltikaton ammattilainen

Peltikatoilla on useita erityispiirteitä, jotka tulee ottaa huomioon suunnittelussa, asennuksessa ja ylläpidossa. On tärkeää, että peltikatot asennetaan oikein ja että niitä huolletaan säännöllisesti, jotta ne säilyttävät toimivuutensa ja kestävyytensä vuosien ajan. Suomen KattoCenterillä teemme peltikaton kunnostukset, peltikaton puhdistukset ja peltikattoremontit sujuvasti ja luotettavasti.  

Kaikkea, mitä peltikatto tarvitsee

Me KattoCenterillä tunnemme peltikattojen tarpeet ja käytämme vain laadukkaita ja kestäviä peltikattomateriaaleja, jotka suojaavat kotiasi sääolosuhteilta ja antavat tyylikkään ilmeen.

Peltikaton huolto

Tarjoamme huoltosopimusta asiakkaillemme kattoremontin yhteydessä, koska se on paras tapa varmistaa katon toimivuus ja turvallisuus vuosiksi eteenpäin. Voit myös tilata huoltosopimuksen, vaikka et olisi KattoCenterin nykyinen asiakas. Jotta voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla, teemme katollesi perusteellisen  kuntoarvioinnin huoltosopimuksen solmimisen yhteydessä.

Kattoturvatuotteet ja rännit peltikatolle

Sadevesijärjestelmän tehtävänä on ohjata sade- ja sulamisvedet hallitusti pois katolta. Meiltä saat saumatonta sadevesikourua suoraan autosta mittojen mukaan tehtynä, sekä kaikki tarvittavat kattoturvatuotteet tarvikkeena tai asennettuna.

Energiakatto

Energiakatto on Suomen KattoCenterin kehittämä, täysin ainutlaatuinen konsepti, jolla jokaisen kodin katot on mahdollista eristää vastaamaan nykyajan vaatimuksia. Sen teho perustuu yhteistyössä johtavien eristevalmistajien kanssa suunniteltuihin monikerroseristysratkaisuihin yhdistettynä KattoCenterin tuulettuvaan kattorakenteeseen.

Tilaa maksuton tarjouspyyntö!

Suomen KattoCenter on erikoistunut pientalojen ja taloyhtiöiden kattoremontteihin, kattojen korjauksiin ja huoltoihin. 

Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Tarkastuksen yhteydessä asiantuntijamme arvioivat kattosi kunnon ja laativat sen perusteella sinulle kiinteähintaisen tarjouksen. Näin olet jo askeleen lähempänä vaivatonta ja luotettavaa kattoremonttia.

Peltikaton remontin hinta

Ilmainen kattotarkastus antaa tarkan hinnan. Saat tarkan tiedon kattoremontin hinnasta tilaamalla meiltä ilmaisen kattotarkastuksen. Tarkastuksen yhteydessä asiantuntijamme arvioivat kattosi kunnon ja laativat sen perusteella sinulle kiinteähintaisen tarjouksen.

Huom! Kattoremontin työnosuudesta on mahdollista tehdä jopa 4500 euron kotitalousvähennys.

Tässä yksi esimerkki vuodelta 2023:

 • Perinteinen rintamamiestalo kuistilla
 • Katon koko: 119 neliötä
 • Vanha Materiaali: Konesauma
 • Uusi Materiaali: Safiiri tiilikuviopelti
 • Rakenne: Suomen Kattocenterin konseptinen mukainen tuulettuva kattorakenne
 • Lapepintojen oikaisu: Kyllä, ensimmäisen pystyjuoksun alta.
 • Aluskate: Diffuusioavoin
 • Uudet otsalaudat: 2 kierrosta, vanha purettiin ja vaihdettiin uuteen sekä lisättiin yksi kierros

Muuta:

 • Uudet sadevesi järjestelmät sekä syöksyt
 • Piipun pellitys
 • Kattoturvatuotteet
 • Työ toteutettu telineiltä.

 

Kattoremontin hinta: 16 500 euroa 

Peltikattojen valikoima

KattoCenter tarjoaa asiakkailleen yhä enemmän myös omia tuotteita. Esimerkiksi poimulevyinen Platina, lukkosaumainen Titaani ja tiilikuvioiset Safiiri ja Safiiri Grand ovat teräskattojen aatelia ja ne löytyvät vain KattoCenterin mallistosta. Oman malliston lisäksi myös kaikki Weckman-peltikatteet ovat saatavilla KattoCenterin kautta. 

Oman malliston suunnittelussa on yhdistetty yhteistyökumppaneiden ammattitaito peltikattorakenteiden valmistajana, ja KattoCenterin vahva osaaminen kattojen asentajana. Olemme yhdessä miettineet parhaat materiaalit ja tekniset ratkaisut, jotta on saatu aikaan suomalaiseen maisemaan ja suomalaisille katoille parhaiten sopivia vaihtoehtoja.

Tuhansien kattojen tuomalla varmuudella me myös tiedämme, mitä peltikatto vaatii kestääkseen Suomen olosuhteissa hyvänä kymmeniä vuosia.

Titaani 

Titani on perinteisen konesaumakaton näköinen laadukas ja jämäkkä lukkosaumakate. Tasaisen korkeat saumat mahdollistavat Titaanin asentamisen myös 0,5 mm:n paksuisena, mikä on asiakkaalle edullisempaa.

Platina

Platina on tyylikäs poimulevykate joka sopii suomalaiseen taloon ja maisemaan vuosikymmeniksi eteenpäin. Platina-peltikate on kustannustehokas.

Safiiri

Safiiri on tiilikuvioinen kattopelti, joka sopii kaiken tyyppisille katoille. Safiiri pitää pintansa Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa. Katteen kaunis muotoilu tuo mieleen vanhat, perinteiset tiilikatot.

Kattoremontti

Milloin peltikatto pitää remontoida tai vaihtaa?

Jos kattosi on lähestymässä tai jo ylittänyt suositellun käyttöiän, sen tarkastuta kannattaa harkita. Esimerkiksi homeen tai sammaleen kasvu voi olla merkki kosteudesta tai heikentyneestä kattopinnoitteesta. Jos huomaat katon vuotavan tai havaitset vesivahinkoja sisätiloissa, se voi olla merkki siitä, että katto on vaurioitunut niin että se vaatii välitöntä huomiota.

Peltikaton puhdistus ja sammaleen poisto

Sammal voi kerätä kosteutta ja aiheuttaa katon pinnan kulumista. Katolle kertynyt kasvusto voi hidastaa merkittävästi veden ja kosteuden poistumista katolta. Pitkällä aikavälillä se rasittaa katemateriaalia, koska peltikate joutuu olemaan yhä suuremman osan ajasta kosteana. Keväällä kuormaa lisää puista lentävä lehtimahla ja syksyllä taas lehdet. Sammal ja muut epäpuhtaudet voi myös vaikuttaa katon ulkonäköön negatiivisesti.

Kun katto pidetään puhtaana sammaleesta ja muusta kasvustosta, sen elinkaari pitenee merkittävästi.

Sammaleen poistaminen voidaan suorittaa erilaisilla menetelmillä, kuten harjaamalla, pesemällä tai käyttämällä sammaleenpoistoaineita. Me KattoCenterillä emme suosittele katon pesemistä painepesurilla, ellei kattoa pesun jälkeen myös pinnoiteta. Katon pesussa käytetään helposti liian suurta vedenpainetta, joka vaurioittaa katemateriaalin pintaa. Uudella Sammal Vex -käsittelyllä katto voidaan puhdistaa turvallisesti, vaurioittamatta katemateriaalia.

Me osaamme varmistaa, että peltikaton puhdistus sekä sammaleen poisto tehdään huolellisesti ja asianmukaisesti, jotta vältetään peltikatteen vaurioituminen.

Tilaa maksuton tarjouspyyntö!

Suomen KattoCenter on erikoistunut pientalojen ja taloyhtiöiden kattoremontteihin, kattojen korjauksiin ja huoltoihin. 

Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Tarkastuksen yhteydessä asiantuntijamme arvioivat kattosi kunnon ja laativat sen perusteella sinulle kiinteähintaisen tarjouksen. Näin olet jo askeleen lähempänä vaivatonta ja luotettavaa kattoremonttia.

Kattoremontti

Suomen KattoCenter - kattoremontin asiantuntija

Suomen KattoCenter on erikoistunut pientalojen ja taloyhtiöiden peltikattoremontteihin, peltikattojen korjauksiin sekä huoltoihin.

Meiltä saat markkinoiden parhaat palvelut katon koko elinkaaren ajan. Avaimet käteen -kattoremonttien lisäksi teemme peltikattojen huoltoja ja -pinnoituksia, asennamme kattoturvatuotteet ja rännit sekä poistamme peltikattoa vahingoittavan sammaleen. Ja, kun haluat hyödyntää aurinkovoimaa sähköntuotannossa, asennamme katollesi oman aurinkovoimalan. Palveluvalikoimamme on suunniteltu niin, että saat maksimaalisen hyödyn katostasi ja oikealla hoidolla sen käyttöikä pitenee jopa kymmeniä vuosia.