fbpx
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Kattoremontti talvella

Lunta tupruttaa ja lämpömittarissa on pakkasasteita, mutta kattoremontin tekemistä se ei estä. Vastoin yleistä käsitystä talvi on hyvää aikaa kattotöille. Joku viisas onkin sanonut, että talvella tehtävien kattotöiden suurin haaste on asenteissa.

Mitä kattotöitä voi tehdä talvella?

Talvella olosuhteet ovat hyvät kattotöille. Lähes kaikki kattoremontit ja -huollot voi tehdä vuodenajasta riippumatta. Katon korjaamisen ja uusimisen lisäksi talvella onnistuvat myös kattoturvavarusteiden ja sadevesijärjestelmien asennukset ja -korjaukset.

Nykyaikaiset menetelmät ja motivoituneet työntekijämme mahdollistavat kattotöiden toteuttamisen kaikkina vuodenaikoina. Kokeneet kattoalan ammattilaisemme osaavat määritellä talvisuojauksen tarpeen oikein, eivätkä sorru ylimääräisiin suojauksiin. Vedestä voi toisinaan olla enemmän haittaa kuin lumesta.

Kattoremontti talvella kannattaa

Kattoremontin tilaajalle talvi tuo hyötyjä. Remontin hinnassa voi säästää ja työn saada tehdyksi haluamanaan ajankohtana, kun kilpailu ei ole kiivaimman sesongin tasolla.

Tämän lisäksi meille on kunnia-asia tarjota työtä kattoalan ammattilaisille ympäri vuoden, sillä haluamme pitää kiinni hyvistä työntekijöistämme. Tästä hyötyvät niin työntekijämme kuin koko kattoala.

Huolehdi katon kunnosta ja turvallisuudesta

Katon kunto kannattaa tarkastaa erityisesti runsaslumisen talven jälkeen. Rakenteiden pettämisen voi estää huolehtimalla ennakkoon katon kunnosta.

Runsaslumisen talven varalta kannattaa myös tarkistaa lumiesteiden olemassaolo ja kunto. Jos lunta sataa paljon, on tärkeä estää liian suuren kuorman kertyminen katolle.

Kattoremontti talvella

HALUATKO LISÄTIETOJA KATTOREMONTISTA TALVELLA?​

Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Sovitaan ilmainen kartoituskäynti, jonka jälkeen saat kiinteähintaisen tarjouksen ja näin olet jo askeleen lähempänä vaivatonta ja luotettavaa kattoremonttia.

Pyydä tarjous kattoremontista

Miten valita oikea katto?

Katon kaltevuus vaikuttaa kattomateriaalin ja -profiilin valintaan.