fbpx
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Palvelut

Mitä kattosi tarvitsee?

Huoltoa

Katto on yksi kiinteistön tärkeimmistä osista. Ikävä kyllä sen huolto unohdetaan usein, vaikka säännöllinen huolto on tärkeää.

Pienempiä korjauksia

Korjaustoimenpiteillä voidaan tulevaa kattoremonttia siirtää jopa usealla vuodella.

Koko remontin

Hyvin suunnitellussa kattoremontissa aikataulut pitävät, remontin hintataso on kilpailukykyinen ja ennen kaikkea loppu­tulos, eli uusi katto, on laadukas

Kuntotarkastus

Olisiko aika tarkastukselle?

Katon säännöllinen huolto auttaa tunnistamaan ja korjaamaan mahdolliset ongelmat ajoissa, mikä säästää kustannuksia ja pidentää katon elinikää. Anna ammattilaisen arvioida kattosi kunto, jotta ajan saatossa vältytään ikäviltä yllätyksiltä. 

Samalla voidaan myös tarkastaa voiko talon energiatehokkuutta parantaa!

Ulkoista kattomurheesi meille

Asunto-osakeyhtiöille remonttien teettämisessä on tärkeintä pitävä aikataulu, kilpailukykyinen hinta ja ennen kaikkea laadukas lopputulos. Näiden lisäksi saat meiltä reilusti yli tuhannen tehdyn kattoremontin mukanaan tuoman ammattitaidon ja osaamisen. Ammattilaisilla teetetty remontti helpottaa isännöitsijöiden työtä. Taloyhtiö puolestaan hyötyy kustannustehokkaista ratkaisuista, pitävistä aikatauluista ja laadukkaasta lopputuloksesta.

Tarvittaessa teemme yhdessä isännöitisijän kanssa suunnitelman siitä, miten remontin aikataulusta ja sen etenemisestä tiedotetaan taloyhtiön asukkaille.

Kaikki kattopalvelut ja parhaat yhteistyökumppanit

Pystymme toteuttamaan kaikki kattoremonttiin sisältyvät työt kuntokartoituksista vuosihuoltoihin ja pellityksistä sadevesijärjestelmiin asti. Tämän takaavat oma peltisepänverstaamme sekä kourukoneet autoineen. Myös kattoturvatuotteet löytyvät suoraan myymälämme varastosta.

Meillä on kattava verkosto tavarantoimittajia ja yhteistyökumppaneita, joilta saamme nopeasti tarvittavat materiaalit. Näin voimme tarjota jokaiselle taloyhtiölle sen tarpeisiin parhaiten sopivan ratkaisun. Yhteistyökumppaneinamme ovat alan parhaat ja luotetuimmat yritykset ja tuotemerkit kuten Weckman, Ormax, Isover, Icopal ja Orima. Yksinkertaisesti – meiltä saat kaiken, mitä kattosi tarvitsee.

Tarkastamme, korjaamme, remontoimme ja huollamme taloyhtiöiden ja muiden kiinteistöjen katot lähes viidentoista vuoden ja tuhansien kattojen tuomalla kokemuksella.