fbpx
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Referenssit

Kattocenter kokemuksia

Hyvin hoidettu kattoremontti on paras suositus ja tyytyväisen asiakkaan suusta saatu tunnustus parempi, kuin etusivun mainos lehdessä. Ohessa muutama tarina viime vuosien erilaisista kattoremonteista. Asiakkaiden kokemuksista on varmasti hyötyä myös sinun kattoremonttisi suunnittelussa. 

Valittuja paloja

gran04

Kun Suomen KattoCenterin työnjohtaja Mark Rudenas nousi ensimmäisen kerran Granfeltintien katolle, ei hän tiennyt seisovansa elämänsä haastavimman työmaan harjalla.

Remontoimamme kohteen katto voitti vuonna 2018 Ormaxin järjestämän King of Roofs -kilpailun. Tänä vuonna oli vuoro remontoida naapurin katto.

Espoon  sijaitsevan tiilitalon kattoremontissa päädyttiin säilyttämään Ormax-tiilikate. Materiaali on tyylikäs ja helppohoitoinen ja kun väri vaihdettiin harmaasta mustaan, oli lopputulos tyrmäävä.

28 pientalon taloyhtiön kattoremontissa asennettiin taloihin tyylikäs lukkosaumakate sekä rakennettiin energiatehokkaat kattorakenteet.

Kisamajan mittavassa remontissa uusittiin kattojen lisäksi myös asuinrakennuksien ovet ja ikkunat sekä varastojen palonsuojauslevytykset ja panelointi.

Saalasti Oy:n kiinteistö- ja ympäristöpäällikkö Toni Ahponen kertoo, kuinka vaativista olosuhteista huolimatta KattoCenter onnistui viemään läpi 1 100 neliön teollisuushallin kattoremontin joulukuussa.

Pyydä tarjous kattoremontista

Miten valita oikea katto?

Katon kaltevuus vaikuttaa kattomateriaalin ja -profiilin valintaan.