fbpx
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Kattoremontti taloyhtiölle

Teemme kattoremontit taloyhtiöihin, kiinteistöihin ja muihin julkisiin rakennuksiin lähes viidentoista vuoden ja tuhansien remonttien tuomalla kokemuksella.

Hyvin suunnitellussa kattoremontissa aikataulut pitävät, remontin hintataso on kilpailukykyinen ja ennen kaikkea loppu­tulos, eli uusi katto, on laadukas. KattoCenterin täyden palvelun kattopakettiin kuuluu kaikki kattomateriaaleista (huopa, tiili tai teräskate) vesikouruihin ja kattoturvatuotteisiin saakka. Ja tietenkin hinta pitää sisällään kaiken: vanhan katon purkamisesta aina loppusiivoukseen asti.

Kuntotarkastus kertoo katon tilan

Katon kuntotarkastus muodostaa perustan katon huolto- tai remonttitarpeelle. Tarkastus kattaa kaikki katon osa-alueet ja se kertoo katon todellisen kunnon. Siinä tarkastetaan vesikatto, katteiden ja ruoteiden kunto, läpiviennit, räystäsrakenteet, ylösnostot, ja jopa yläpohjan kunto. Tarkastusraportissa annetaan selkeät toimenpidesuositukset. Tämä helpottaa taloyhtiön huolto- ja korjaussuunnitelman ylläpitämistä.  

Useissa taloyhtiöissä pohditaan kattoremontin oikeaa ajankohtaa pitkään. Pätevän urakoitsijan löytyminen voi tuntua vaikealta, kustannukset arveluttavat ja remontin aiheuttamat häiriöt normaalille asumiselle huolettavat. Kuten putkiremonttiakin, hanketta siirretään helposti vuosi vuodelta. Tärkeintä on kuitenkin toteuttaa taloyhtiön kattoremontti ennen kosteusvaurioiden syntymistä. Samalla yläpohjiin saadaan lisää eristystä ja palokatkot.

Taloyhtiön kattoremontin ollessa ajankohtaista pääset helpoimmalla ottamalla suoraan yhteyden Suomen KattoCenteriin. Taloyhtiöiden kattoremontteihin erikoistuneet asiantuntijamme kartoittavat tarpeenne ja laativat tarjouksen kattoremontista kokonaispakettina. Hoidamme kattoremontin kokonaisuudessaan aina kartoituksesta ja vanhan katon purkamisesta loppusiivoukseen asti.

Yhdessä isännöitsijän kanssa voimme suunnitella miten remontin aikataulusta ja sen etenemisestä tiedotetaan taloyhtiön asukkaille. Hyvin suunniteltu ja toteutettu kattoremontti ei näy asukkaille juuri mitenkään eikä vaikuta asumisviihtyisyyteen.

Lue aiheesta lisää kattoremontti -sivultamme.

Katso video
Katso video