fbpx
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Huoltosopimus

KATON HUOLTOSOPIMUS

Huoltosopimus on vaivattomin tapa pitää huolta katon kunnosta. Tarkastamme katon ja turvatuotteiden kunnon sovituin väliajoin ja teemme ennalta sovitut pienet huoltokorjaukset samalla kertaa. 

Mikäli havaitsemme tarvetta suuremmille korjauksille, ilmoitamme asiasta taloyhtiölle, joka voi tehdä päätöksen korjausten toteuttamisesta. Takaamme sopimusasiakkaille nopeat vuotokorjaukset, jotta mahdolliset ongelmat saadaan ratkaistua ripeästi ja vaivattomasti.

Huoltosopimuksen ansiosta katto tarkastetaan ja huolletaan säännöllisesti. Tämä auttaa havaitsemaan pienet ongelmat ennen kuin ne muuttuvat suuremmiksi ja kalliimmiksi korjata. Huoltosopimuksen myötä isännöitsijä tai kiinteistöpäällikkö voi varmistaa, että taloyhtiön tai kiinteistön katot ovat turvalliset ja kunnossa. Tämä vähentää mahdollisia vahinkoja ja turvallisuusriskien syntymistä.

Lisäksi selkeästi määritellyt vastuut kattojen huollosta vähentävät epäselvyyksiä kiinteistön ylläpidossa. Ensimmäinen vuosihuolto sovitaan laajempana ja sen yhteydessä tehdään kuntotarkastus.

Huoltosopimuksen hinta alkaen

*Hinta määräytyy huoltokertojen ja kohteen koon mukaan.

449€/v

*

Huoltotyöt tekee ammattilainen työturvallisuusvaatimukset huomioiden

Katon huoltoon liittyy erityistä osaamista. Liukkaalla katolla liikkuminen ja kokemattomuus voivat helposti johtaa vahinkoihin ja turhaan vaaraan. KattoCenterin huoltospimusasiakkaana voit olla varma, että kattosi huoltotyöt suorittaa aina kokenut ammattilainen, ja että työ tehdään tiukat työturvallisuusvaatimukset huomioiden.

Pitkät takuut

Olemme tunnettuja pitkistä työtakuista. Tekemämme kattoremontin työtakuuta voit huoltosopimuksella jatkaa jopa 20 vuoteen asti. Huoltosopimus varmistaa myös sen, että katon huolto suoritetaan takuuehtojen mukaisesti, jotta kattosi kunto säilyy parhaana mahdollisena.

Taloyhtiön/ kiinteistön huoltosopimus sisältää:

Katon kuntotarkastus

Etkö ole varma kattosi kunnosta ja haluaisit ennemmin tarkistaa kattosi kunnon laajamittaisesti? Tarjoamme kattojen kuntotarkastuksia, sillä se muodostaa perustan koko kattohuollolle. Tarkastus kattaa kaikki osa-alueet ja kertoo katon todellisen kunnon, jotta voit välttyä ikäviltä yllätyksiltä tulevaisuudessa.

Tutustu KattoCenterin kuntotarkastukseen.  

Huoltosopimus

Tilaa huoltosopimus

Katso video
Katso video