fbpx
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

TITAANI ON UUDEN SUKUPOLVEN LUKKOSAUMAKATE

Mikä tekee Titaanista niin erinomaisen?

Se on kestävää, pinnoitettua 0,5 mm:n terästä. Titaani valmistetaan Weckmanin nykyaikaisimmalla lukkosaumakoneella.

Uuden teknologian ja pellin profiilin ansiosta Titaani on jämäkämpi kuin useimmat muut lukkosaumakatteet. Uuden tekotavan ansiosta Titaani on kevyttä ja kestävää ja sen valmistaminen vie aikaisempaa vähemmän materiaalia. Pienemmän materiaalikulutuksen ansiosta se onkin kustannustehokas ja ympäristöystävällinen vaihtoehto. 

Titaania on saatavilla neljässä eri värissä: mustanaruskeanapunaisena ja tummanharmaana ja se soveltuu useimpiin taloihin. Weckman myöntää pinnoitteelle 20 vuoden takuun. 

Arvostatko hiljaisuutta?

Titaani-kate voidaan asentaa lisä-äänenvaimennusnauhalla. Harjalle voidaan myös asentaa teräsverkko, joka suojaa kattorakenteita tuiskulumelta ja lehdiltä. 

Harjan tuuletuksen takaa harjaklipsi, joka asennetaan katelevyn ja aluskatteen väliin. Alusrakenne toteutetaan KattoCenterin tuulettuvalla kattorakenteella, joka takaa toimivan, tuulettuvan ja terveellisen kattorakenteen.

”Titaani on lukkosaumakate, joka soveltuu lähes kaikille katoille ja kukkaroille.” 

Katon sinulle asentavat Suomen KattoCenterin koulutetut asentajat. Myönnämme asennukselle kuluttajansuojalain mukaisen kahden vuoden takuun. Ja koska katolla käytetään vain testatusti yhteensopivia tuotteita, myönnämme päälle vielä kolmen vuoden lisätakuun. Tuotteiden takuut ovat valmistajien myöntämiä ja määrittelemiä.

Saatavilla 4 eri värissä

Miehen ikään

YLI 50 vuoden ikään päässyt perheyritys WECKMAN STEEL OY valmistaa tehtaillaan Vierumäellä ja Iisalmessa perinteisiä poimulevyjä. Tehtailla valmistuu myös useita eri malleja tiilikuvioituja teräsmuotolevyjä sekä lukkosaumakatteita.

Weckmansteel.fi