fbpx
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Kattoremontti pientalolle

Suomen KattoCenter on erikoistunut pientalojen ja taloyhtiöiden kattoremontteihin, kattojen korjauksiin ja huoltoihin.

Meiltä hoituu niin pienet kuin suuretkin kattoremontit vanhan katon purkamisesta aina loppusiivoukseen asti. Yli kolmen tuhannen tehdyn kattoremonttin mukanaan tuomalla ammattitaidolla kattoasentajamme hoitava urakan sovitussa aikataulussa ja sovitulla hinnalla.

Tiivis yhteistyö materiaalivalmistajien kanssa takaa sen, että käytössämme on aina alan parhaat tuotteet edulliseen hintaan.

Nykyaikaiset kattomateriaalit ovat pitkäikäisiä ja helppohoitoisia. Oikein asennetun kattomateriaalin takuu on aina vähintään kymmenen vuotta. Pelti- ja tiilikatoille myönnetään jopa 30 vuoden takuu.

Me osaamme kattoremontit

Suomen KattoCenter on pientalojen ja taloyhtiöiden kattoremonttien ammattilainen. Olemme tehneet tuhansia kattoremontteja  viimeisten vuosien aikana.

Toteutamme niin pienet kuin suuretkin kattoremontit vanhan purkamisesta aina loppusiivoukseen asti. Työllistämme yli 100 kattoammattilaista kolmessa toimipisteessämme. Toiminta alueemme on Uusimaa, Päijät-Häme, Kanta-Häme, Kymenlaakso ja Etelä-Karjala.

Kattoremontti avaimet käteen -pakettina

Suomen KattoCenterin avaimet käteen -paketti on vaivaton ja kustannustehokas tapa suoritutua kattoremontista. Kattoremontti hoidetaan etukäteen sovitun aikataulun mukaisesti. Jos vanhassa kattorakenteessa ilmenee ennalta arvaamattomia yllätyksiä, keskustellaan niistä aina ajoissa asiakkaan kanssa.

Kattopakettiin kuuluu kattomateriaalien (huopa, tiili tai teräskate) lisäksi kaikki tarvittavat oheistuotteet vesikouruista kattoturvatuotteisiin – paikalleen asennettuna tietenkin.

Onnistunut kattoremontti - 5 vaihetta

1. Maksuton kartoituskäynti

Teemme perusteellisen tarkastuksen ja kartoitamme mahdolliset vauriot ja ongelmakohdat. Teemme yhdessä asiakkaan kanssa korjaussuunnitelman.

2. Kiinteähintainen pitävä tarjous / kirjallinen urakkasopimus

Annamme kattoremontista kirjallisen tarjouksen. Tarjouksessa on eriteltynä selkeästi toimitussisältö asiakkaan toiveet huomioon ottaen. Asiakkaan hyväksyttyä tarjouksen tehdään kirjallinen urakkasopimus ja sovitaan aikatauluista. Kirjallisella sopimuksella yllätyksiä ei tule!

3. Vanhan katon purkutyöt

Vanhat kate ja muut varusteet puretaan, ja samalla tarkistetaan kattorakenteiden kunto. Huolehdimme suojauksesta asianmukaisesti sään mukaan.

4. Uusi kattosi valmistuu

Kattoremontti valmistuu sovitun sisällön mukaisesti sovituilla kattotarvikkeilla, pellityksistä sadevesijärjestelmiin.

5. Kattoremontti on valmis

Kun uusi katto on valmis, hoidamme loppusiivouksen sekä purkujätteiden poiskuljetukset. Lopuksi asiakkaalle toimitetaan vielä kirjallinen takuutodistus.