fbpx
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Kattoremontti Nokia

Hyväkuntoinen katto suojaa taloa ja sen rakenteita

Kattoremontti Nokialla

Suomen KattoCenter on omakotitalojen, pientalojen ja taloyhtiöiden kattojen ammattimainen remontoija. KattoCenteriltä hoituu omakotitalojen ja taloyhtiöiden kattoremontit ja kattojen huollot – pienistä huoltotöistä aina suuriin kattoremontteihin, joissa suoritamme kattoremontin ammattitaidolla aina katon purkamisesta loppusiivoukseen asti. Jo tuhansien suurempien ja pienempien kattoremonttien kokemuksella, ammattitaitoiset kattoasentajamme suorittavat kattoremontin sovitussa aikataulussa ja sovitulla hinnalla.

Teemme jatkuvaa yhteistyötä materiaalivalmistajien kanssa, ja pitkäaikainen yhteistyö takaa sen, että voimme tarjota aina alan parhaita kattotuotteita edulliseen hintaan. Kun katto uusitaan nykyaikaisilla materiaaleilla, materiaalitakuu on aina vähintään kymmenen vuotta. Pelti- ja tiilikatoille myönnetään jopa 30 vuoden takuu.

Uusi katto on näyttävä, kestävä ja helppohuoltoinen, sekä suojaa rakennuksen ja katon muita rakenteita. Kun tarvitset kattoremontin Nokialla – pyydä ilmainen kartoituskäynti KattoCenteriltä!

KattoCenterin palvelut - Nokia

a493f009553ad46a2380bb9ee81ae15b_f1836

Tilaa maksuton kartoituskäynti!

Suomen KattoCenter on erikoistunut ammattilainen silloin, kun kyseessä on omakotitalon, pientalon tai taloyhtiön kattoremontti. Hoidamme ammattitaidolla myös kattojen tarkastukset ja huollot.

Jätä yhteystietosi alla olevasta painikkeesta aukeavalla lomakkeella, niin olemme yhteydessä kartoituskäynnistä ja tarjouksesta mahdollisimman pian. Tarkastuksen yhteydessä asiantuntijamme arvioivat kattosi kunnon, jonka perusteella teille laaditaan kiinteähintainen tarjous. Näin olet jo askeleen lähempänä vaivatonta ja luotettavaa kattoremonttia.

 
Omakotitalon kattoremontti Nokia

kattoremontti omakotitaloon

Kattoremontti omakotitaloon voi olla suuri ja vaativa projekti, joka on syytä valmistella huolella. Hyvin suunniteltu kattoremontti hoituu oikeassa aikataulussa niin, että talossa voidaan asua lähes normaalisti. Hyvällä suunnittelulla ja aikataulutuksella vältytään myös mahdollisilta ongelmilta esimerkiksi sääolosuhteiden osalta.

Suomen KattoCenterin suunnittelemassa kattoremontissa käytetään aina alan parhaiden materiaalituottajien tarvikkeita ja materiaaleja, jolloin katolle voidaan myöntää vähintään 10 vuoden takuu – tiilikaton ja peltikaton osalta jopa 30 vuotta! Riittävän tarkka suunnittelu ja materiaalivalinta mahdollistaa tarkan ja pitävän tarjouksen, sekä tietenkin laadukkaan lopputuloksen.

Miksi valita KattoCenter?

Kolme syytä valita KattoCenter

Tyytyväiset asiakkaat

Tyytyväiset asiakkaat kertovat sen, että työn lopputulos on laadukasta ja läpäisee vaativienkin asiakkaiden kriteerit.

Luotettava toimija

Suomen KattoCenter on ajan saatossa niittänyt mainetta ympäri Suomea. Luotettava kumppani on järkevä valinta projektillesi.

Laadukas lopputulos

Mikään ei ole mukavampaa kuin laadukas ja lopputulos ja tyytyväinen asiakas. Me takaamme molemmat!

Kattoremontti taloyhtiöön

Taloyhtiön kattoremontti Nokialla

Taloyhtiön kattoremontti tulee suunnitella huolellisesti, että asuinviihtyvyys ei kärsi liikaa, ja että rakennukset ovat normaalisti käytettävissä. Taloyhtiön kattoremontti on myös yksi suurimmista remonteista, joihin taloyhtiöiden on hyvä varautua hyvissä ajoin. Hyvin ennakoitu kattoremontti mahdollistaa taloyhtiön kattoremontin rahoittamisen etukäteen esimerkiksi vastikkeita nostamalla tai pankin kanssa neuvotellen.

Suomen KattoCenter tekee tiivistä yhteistyötä taloyhtiöiden isännöitsijöiden ja hallitusten kanssa, aina huoltosopimuksesta ja tarkastuskäynneistä täysiin kattoremontteihin. Pitkäaikaisella kokemuksella voimme taata kattoremontille parhaan lopputuloksen myös vaativissa kohteissa – tietenkin kilpailukykyiseen hintaan.

Jos edustat taloyhtiötä Nokialla tai lähialueilla – ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin voimme tarvittaessa tarkastaa katon kunnon ja laatia tarjouksen katon huoltamisesta tai kattoremontista!

Pyydä tarjous kattoremontista

Miten valita oikea katto?

Katon kaltevuus vaikuttaa kattomateriaalin ja -profiilin valintaan.